Mi a Cél?

Utazz minél többet!

Maradandó élményeket legkönnyebben akkor szerez az ember, ha útra kel és eddig számára ismeretlen régiókat, országokat, civilizációkat ismer meg. 

Grand Canyon
fbt
hogyan?

"Szállj ki a fotelből!"

Ha csak eggyel több ember száll ki a félpuha foteljéből és indul el felfedezni egy eddig ismeretlen országot, már megérte. Ha kipróbálsz egy új túraútvonalat, már megérte. Ha felfedezed egy új vidék új ízeit, akkor már megérte… 

kaland vagy kultúra?

Kaland és kultúra!

Talán a legfontosabb tanulság az volt utazásaim során, hogy ha valaki szervezett keretek között készül utazni, azt két lehetőség elé állítják. VAGY non stop túrázás VAGY non stop városnézés. Nyilván mindkettőnek megvan a közönsége, 

de mi van azokkal, akik nem szeretnének választani a kaland és a kultúra között,

a természeti és az épített értékek között? Pont nekik szól a blogom, nekik szervezem a túráimat, az utazásaimat! Tartsatok velem kultourvándorlásaim során!

Schneeberg
BLOG

Tudd meg, lásd meg, éld át!

Kéthetente jelentkezem blogbejegyzésekkel,  túrabeszámolókkal, illetve új eseményekkel. Itt informállak majd Titeket, hogy éppen melyik szegletében járok az országnak, a világnak. Ezen kívül lépésről lépésre leírom, hogy utazásaim során milyen élményekkel gazdagodtam az elmúlt években. 

Az eseménynaptárban pedig követhetitek, hogy milyen Kultourvándor sétán/túrán/kalandon vehettek részt az évben.